De Zorgstrategen

De Zorgstrategen is een speler in de gezondheidszorg. Wij hebben de ambitie om de verbindende factor te zijn tussen alle belanghebbenden in de zorgwereld met als doel de gehele zorgmaatschappij te verbeteren.

Doel:
De wereld van alle belanghebbenden in de zorgmaatschappij beter achter te laten dan wij ze aantroffen: ‘Betere Zorg’.

Betere zorg houdt voor ons in: Goedkopere zorg, effectieve zorg, zorg wordt geleverd door enkel innoverende en wendbare zorgorganisaties, hoge aantoonbare kwaliteit, integrale aanpak en een hoge cliënttevredenheid.
Om dit te bereiken zijn wij afhankelijk van alle belanghebbenden in de zorg. Vandaar dat wij altijd onze ambitie uitspreken en de verbinding opzoeken om vervolgens het zorglandschap te verbeteren!

Zorgmaatschappij_de_Zorgstrategen.png

Wat doen we:

Als De Zorgstrategen bieden wij verschillende diensten aan van organisatieadvies en het begeleiden van kwaliteit- en certificeringstrajecten tot aan trainingen voor en coaching van zorgprofessionals, bestuurders en teams. Hierbij staan de kernwaarden betrokken, openheid, resultaatgericht en teamgeest hoog in het vaandel.

Wij bekijken mensen en organisaties altijd in samenhang: de kracht van organisaties zit in de mensen die er werken. Wij geloven dan ook in werkgeluk als basis voor succes. Gelukkige medewerkers zijn de drijvende kracht achter een succesvolle organisatie. Daarom focussen we ons aan de ene kant op advies op organisatieniveau aan de andere kant op trainingen op persoonlijke niveau en teamniveau. In deze complementariteit ligt onze kracht.  

De Zorgstrategen onderscheidt zich op dit gebied door de focus op het verbeteren van duurzame relaties met interne- en externe belanghebbenden, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat de organisatie voortaan voorop loopt in ontwikkelingen. 


Onze projecten

Wij voeren projecten uit bij zorgaanbieders aangaande het opzetten van kwaliteits- en verbetertrajecten, procesoptimalisatie, organisatieadvies, het helpen voldoen aan wet- en regelgeving en eisen vanuit zorgverzekeraars en gemeenten. Onze klantengroep bestaat uit diverse zorgorganisaties en praktijken: van thuiszorgorganisaties, verpleeghuizen tot aan tandarts-, fysiotherapie- en psychologenpraktijken.

Wij zelf, maar ook onze klanten lopen wel eens tegen vragen en uitdagingen aan binnen hun organisatie. Hierbij kun je denken aan vragen omtrent het optimaliseren van processen bij een snel groeiende zorgorganisatie, het opzetten van een nieuwe organisatiestructuur, het opzetten van een kenniscentrum om medewerkers op de hoogte te houden van wet- en regelgeving of het inrichten van het zorgproces in de wijkverpleging.


Het is continu de uitdaging en onze passie om bovenstaande vraagstukken samen met de betrokkenen op te lossen!


Naam: Mark Veldscholte.

Mail: mark@dezorgstrategen.nl.

Telefoon: 0650623863

Onze sponsoren