Fierit

De langdurige zorg in Nederland staat onder enorme druk. Als we in de toekomst zorg van dezelfde kwaliteit willen blijven bieden moet er snel iets gebeuren. ICT gaat hier een hele grote rol in spelen.

Over Fierit
Al meer dan 40 jaar bieden wij softwareoplossingen voor verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg en gehandicaptenzorg in Nederland. Anticiperend op veranderingen in de gezondheidszorg, werken wij samen met zorgorganisaties en (ICT-)partners om oplossingen te ontwikkelen die zorgmedewerkers ontlasten, meer betrokkenheid creëren met cliënten en ervoor zorgen dat de stuurinformatie van zorg volledig up-to-date is. Hierdoor geven wij zorgorganisaties zoveel mogelijk de ruimte, zodat zij tijd hebben om zich bezig te houden met dat waar het om draait: goede, passende zorg en ondersteuning bieden aan mensen die het nodig hebben.

 
In het kort:

  • Al meer dan 40 jaar ervaring in de gezondheidszorg
  • Dagelijks werken er 100.000 zorgprofessionals met onze oplossingen
  • Hiermee bedienen wij meer dan 220.000 cliënten
  • Veel van onze collega’s komen uit de zorg

Samen met MedicoreCure4 en Vitaalpunt maakt Fierit deel uit van Tenzinger.


Werken bij ons
Met in totaal 375 collega’s zetten wij ons elke dag in voor de gezondheidszorg. Wil jij werken bij een van de grootste softwareleveranciers voor de gezondheidszorg? Wij hebben verschillende vacatures open staan, passend bij jou en je ambities. We vinden het belangrijk dat jij je verder kan ontwikkelen door veel te leren van onze collega’s over datgene wat jij leuk vindt! Bekijk alle vacatures van Fierit op: https://fierit.nl/werken-bij/.

fierit.jpg

Onze sponsoren