Hieroo

Wie zijn wij?

Hieroo is een hoogwaardig talentenprogramma voor afgestudeerde WO-ers. Door inzet van jonge talenten kunt u uw organisatie verbeteren, verjongen, vernieuwen en verstevigen. Hieroo is echter meer dan een goed talentenprogramma:

 

        Hieroo zorgt voor een goede brug tussen studeren en werken;

        Hieroo behoudt hoogopgeleid talent voor de stad en regio;

        Hieroo staat aan de basis van een lokaal netwerk van talenten;

        Hieroo deelt kennis en ervaring met opdrachtgevers;

        Hieroo bouwt intelligentie op over de ontwikkeling van de steden in Nederland;

        Hieroo helpt bij het realiseren van lokale maatschappelijke innovaties;

        Hieroo staat voor de inzet van lokaal Talent bij lokale opdrachtgevers.

 

Ons ideaal

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van Talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij.

 

We werken ‘lokaal voor lokaal’. Hieroo Twente werkt aan het verbeteren van organisaties in Twente met talenten uit Twente. Ook werken we aan maatschappelijke innovaties in Twente.

 

Na afronding van het tweejarige programma gaan de Talenten bij ons uit dienst en gaan verder als leidinggevende of organisatie-professional bij organisaties in Twente. De Talenten kunnen ook kiezen voor het ondernemerschap. De Talenten blijven idealiter actief in Twente. Op deze wijze ontstaat er een netwerk van talenten en relaties die elkaar kunnen versterken, makkelijk kunnen vinden en die samen tot verbeteringen kunnen komen.

 

Naast locaties in Amsterdam en Twente  begint Hieroo binnenkort ook in Rotterdam, Maastricht en Groningen. Onze ambitie is om in de 20 grotere steden en omliggende regio’s in Nederland actief te zijn.


Opdrachtgevers

Hieroo werkt voor organisaties die behoefte hebben aan het inzetten van jong talent voor het verbeteren, verjongen, vernieuwen en verstevigen van de organisatie. We werken voor organisaties in alle sectoren die zelfstandig minder in staat zijn om een eigen talentenprogramma te faciliteren of die dit zelf niet willen doen. Ook werken we aanvullend op bestaande interne talentenprogramma’s en kunnen talenten van onze opdrachtgevers meedoen in het opleidings- en begeleidingsprogramma van Hieroo.

 

Opdrachtgevers zijn bestuurders, directeuren en managers van afdelingen of programma’s. Samen met de HR-verantwoordelijken zorgen we ervoor dat inzet van Hieroo-talenten ook bijdraagt aan de gewenste organisatieontwikkeling.

 

We zijn extra aantrekkelijk voor organisaties die een belangrijke positie hebben in de stad en de omliggende regio en belang hechten aan een gezonde ontwikkeling van hun directe omgeving. Door ons principe van ‘lokaal voor lokaal’ ontwikkelen we een hecht lokaal netwerk van talenten met aandacht voor kennisdeling en innovatie in de lokale gemeenschap.

 

Hieroo Talent

Talenten van Hieroo hebben een afgeronde WO-studie en staan aan het begin van hun carrière. Het willen leren en ontwikkelen van persoonlijke talenten vinden we belangrijker dan de inhoud van de studierichting. Onze talenten zijn oprechte, betrokken, vrije en vernieuwende doeners. Ze willen organisaties verbeteren en een bijdrage leveren aan een betere stad.

 

Talenten voeren een opdracht uit of vervullen tijdelijk een functie. Talenten van Hieroo werken bijvoorbeeld als:

 

        Projectleider of ondersteuning programmamanager

        Ondersteuner van directies en managementteams

        Professional op vlak van bijvoorbeeld, HR, Business Intelligence, communicatie en accountmanagement.

 

De Talenten van Hieroo krijgen twee jaar lang een opleiding van SIOO om organisaties te verbeteren en projecten te leiden. Na hun programma zijn ze klaar voor de stad en de regio. Om in dienst te treden als leidinggevende of organisatie-professional. Of om het ondernemerschap op te zoeken.

 

Maatschappelijke innovatie
We werken vandaag aan een betere stad van morgen. Dit doen we in ons Innovatie-lab. De onderwerpen voor innovatie worden bepaald door onze opdrachtgevers, onze talenten en de maatschappelijke agenda van steden en regio’s waarin Hieroo actief is. Voorbeelden zijn jeugdzorg, leefbaarheid of duurzaamheid.

 

Twee keer per jaar brengen we de juiste mensen samen om innovaties te ontwikkelen. Geen droge studies en analyses. Maar het samenbrengen van wetenschap, ervaring, gevoel en intentie om te laten zien dat het anders kan. Hieroo heeft de regie op de aanpak voor het lab. De uitkomsten komen volledig beschikbaar voor de gemeenschap via ons kennisplatform Mett. In het lab wordt veel aandacht besteed aan het invullen van eigenaarschap voor het in de praktijk brengen van de innovatie-uitkomsten.

 

Seederdeboer

Hieroo is een dochteronderneming van SeederDeBoer. De missie van SeederDeBoer is het bijdragen aan een betere wereld. Hieroo draagt op lokaal niveau aan deze missie bij: we werken vandaag aan een betere stad van morgen.

 

Hieroo maakt gebruik van de ervaringen binnen SeederDeBoer met het ontwikkelen van jong talent. Per 1 september 2018 start de 18de groep Young Professionals van SeederDeBoer en hebben we al bijna 100 jonge talenten een vliegende start gegeven in hun (consultancy-) carrière.

 

Vanuit onze consultancy-praktijk zijn we van nature gericht op het contracteren, begeleiden en succesvol afronden van adviesopdrachten en veranderprogramma’s. Deze kerncompetentie nemen we mee in de opdrachtuitvoering door Hieroo. Waar nodig kan specifieke inhoudelijke kennis en kunde van SeederDeBoer Consulting benut worden door Hieroo.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd om verder te praten over de inzet van Hieroo Talent voor het verbeteren, vernieuwen, verjongen en verstevigen van uw organisatie? Lijkt samen kennis delen u een goed idee en kijkt u uit om met elkaar te werken aan verbetering van regio Twente?

Dan gaan wij graag met u in gesprek! U kunt contact opnemen met:

 

Danielle Westdijk

Talent Twente

06-28073685

hallo.twente@hieroo.nl

 

Onze sponsoren