Unit4 Cura

In Nederland zijn we enorm trots op onze gezondheidszorg, we prijken wereldwijd al jaren in de hoogste regionen en iedereen is verzekerd van goede zorg. Maar de langdurige zorg staat onder enorme druk. Als wij zorg van dezelfde kwaliteit willen blijven bieden moet er snel iets gaan gebeuren. ICT gaat daar een grote rol in spelen.

Over Unit4 Cura
Wij realiseren slimme software oplossingen voor verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg en gehandicaptenzorg in Nederland. Anticiperend op veranderingen in de gezondheidszorg, werken wij samen met zorgorganisaties en (ICT-)partners om oplossingen te ontwikkelen die zorgmedewerkers ontlasten, meer betrokkenheid creëren met cliënten en ervoor zorgen dat de stuurinformatie van zorg volledig up-to-date is.

Dit doen we vanuit passie en overtuiging, want zorg gaat ons allemaal aan. Met onze software ondersteunen wij dagelijks meer dan 100.000 zorgverleners bij hun belangrijke werk dat zij dag in dag uit, 24 uur per dag, uitvoeren. Voor deze medewerkers is onze software een collega. Een collega die hen helpt, die met hen meedenkt en die het werk gemakkelijker maakt. Zodat zij zich kunnen focussen op wat echt belangrijk is: de juiste zorg en ondersteuning bieden aan de mensen die het nodig hebben. Ook de medewerkers die ervoor zorgen dat de zorgverleners hun werkzaamheden uit kunnen voeren, worden met onze software ondersteund. Hierbij kan worden gedacht aan de medewerkers die de HRM, planning en financiële processen voeren.


In het kort:

·         Al meer dan 40 jaar ervaring in de gezondheidszorg

·         Dagelijks werken er 100.000 zorgprofessionals met onze oplossingen

·         Hiermee bedienen wij meer dan 220.000 cliënten

·         Veel van onze collega’s komen uit de zorg

·         90 collega’s werken bij Cura in verschillende rollen: Sales, Marketing, R&D, Customer Support en Consultancy.

Samen met MedicoreCure4 en Vitaalpunt maakt Unit4 Cura deel uit van Tenzinger. Samen helpen we zorginstellingen met het optimaliseren van zorgprocessen, zodat zorgprofessionals zich kunnen focussen op waar het werkelijk om gaat gaat: goede zorg verlenen!


Werken bij ons
Met in totaal 300 Tenzinger-collega’s zetten wij ons elke dag in voor de gezondheidszorg. Wil jij ook een steentje bijdrage? Wij hebben verschillende vacatures open staan, passend bij jou en je ambities. We vinden het belangrijk dat jij je verder kan ontwikkelen door veel te leren van onze collega’s over datgene wat jij leuk vind! Bekijk alle vacatures van Cura op de website van Tenzinger en/of volg ons via onze LinkedIn pagina


Wil je meer weten over werken bij Unit4 Cura bekijk dan ook deze video's:

https://www.youtube.com/watch?v=-z3mDX4Cf0o#action=share

https://www.youtube.com/watch?v=REEk28aeKas#action=share

Onze sponsoren