HHM Wijn & Spijs Avond

Over dit evenement

Categorie
Social
Organisator
47th Board | 2020-2021
Datum en tijd
21 sep. 2021 16:30 - 19:00
Locatie
Thermen 1

Op zoek naar een uitdagende baan waarbij je veel ervaring op doet en verantwoordelijkheid krijgt? Waardoor je veel leert en jezelf als professional ontwikkelt en ontdekt! Kom dan kennismaken met bureau HHM tijdens onze Wijn & Spijs avond op dinsdag 21 september om 16:30, aan de Thermen 1 in Enschede.

Bureau HHM?
Als een van de eerste startups van de Universiteit Twente is bureau HHM altijd op zoek naar jong talent en de beste adviseurs om de zorg voor kwetsbare mensen zo goed mogelijk te organiseren. Bureau HHM is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau met passie en een visie. Wij onderzoeken, adviseren en begeleiden verandertrajecten en combineren hierbij wetenschappelijke kennis met creativiteit. Hiermee helpen wij organisaties in de zorg en binnen het sociaal domein met complexe vraagstukken. We maken maatschappelijke problemen helder en inzichtelijk. Waarna we vernieuwende oplossingen ontwikkelen om de zorg en ondersteuning te verbeteren. Bureau HHM is een platte organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Samen vormen we een hecht team waarin oog is voor ieders kwaliteiten.

Aanmelden voor dit evenement kan door een e-mail te sturen naar extern@siriusenschede.nl met vermelding van je afstudeerrichting en je (verwachte) afstudeerdatum.

Onze sponsoren