Skireis

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
SnowCie
Vanaf
17 feb. 2018 11:25:00
Tot
23 feb. 2018 11:25:00
Locatie
Risoul

WINTERSPORT

Op 17 februari is dan zover, de epische wintersportvakantie! We gaan dit jaar met Paradoks, Sirius en Daedalus naar RISOUL! De meest recente weerberichten geven aan dat er al een laagje sneeuw is gevallen dus dat belooft veel goeds.

We gaan van zaterdag 17 februari tot vrijdag 23 februari weg, we zullen zaterdagavond met de bus vanuit Enschede vertrekken en komen dan zondagochtend aan in Risoul. We zullen hier verblijven in de accommodatie ‘Résidence Cassiopee’. Op donderdagavond vertrekken we weer naar Enschede, zodat we daar vrijdagochtend weer zijn. Dit betekent dus dat we een 5-daagse skipas hebben en dus 5 dagen kunnen genieten van 185 km piste. Na het skiën/snowboarden is het natuurlijk tijd voor de Après-ski en bier. Met een Yeti-bar, een disco, pubs en nog een aantal kroegen en restaurantjes komt dit wel goed.

De kosten voor deze wintersport liggen rond de €400,- . Dit is inclusief reis en verblijf, 5-daagse skipas en een epische sjaal! De kosten voor materiaal verhuur en eten komen er nog wel bij op.

Inschrijven kan bij Paradoks en Sirius via de site (www.paradoks.utwente.nl , www.sirius.utwente.nl ) en bij Daedalus hangt een inschrijflijst in de studIO. Let erop dat je inschrijving definitief is, maar deze geweldige wintersport wil je natuurlijk niet missen! Voor Paradoks en Sirius zijn er 20 plekken beschikbaar gesteld, voor Daedalus zijn er 16 plekken beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent en schrijf je in!

Groetjes,

De SnowCie 2018

Onze sponsoren