Nieuws

Contracten getekend voor renovatie Technohal Universiteit Twente

Per oktober wordt gestart met de renovatie van de Technohal, het nieuwe onderkomen voor het cluster Health van de Universiteit Twente. Het College van Bestuur tekende maandag 18 september jl. de contracten met de partijen die de bouw van de Technohal op de campus van de Universiteit Twente gaan realiseren: Dura Vermeer voor de bouwkundige werkzaamheden, BAM voor de elektrotechnische werkzaamheden en Homij voor de werktuigbouwkundige werkzaamheden.

 

Planning en laatste rondleiding voor start van de bouw In oktober starten de bouwwerkzaamheden. Na onderlinge afstemming tussen de verschillende partijen en de bouwvoorbereiding wordt het bouwterrein ingericht en wordt er  gestart met de opbouw. De huidige gevel wordt verwijderd, waarna de nieuwe gevel zal worden geplaatst. Als het gebouw weer wind- en waterdicht is, vindt de afbouw plaats. Volgens planning is dit december 2018 gereed, waarna kan worden begonnen  met de inhuizing.

Voor geïnteresseerden van het cluster Health en de studieverenigingen Paradoks en Sirius vonden er rondleidingen in het ‘kale’ gebouw plaats. Ook is het bouwbord ‘Health@University of Twente’ onthuld.

Contactpersoon: Bertyl Lankhaar (+31 (0) 53 489 2210 or +31 (0)6 2002 74 35), woordvoerder College van Bestuur Universiteit Twente.

Meer informatie op de website Lange Termijn Strategische Huisvesting:  https://www.utwente.nl/technohal

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren