Nieuws

Rolls Royce

Muziekboxen in een auto

Rolls Royce is voor goed van zijn keurige imago af door de nieuwe samenwerking met de Britse DJ Skepta. De nieuwste Rolls-Royce V12 Phantom VIII krijgt hiermee een primeur waar je 'u' tegen zegt. 

Rolls Royce X Skepta
In de reclame is te zien hoe Skepta door het Zwitserse landschap wordt gereden, terwijl hij op de achterbank bezig is met het produceren van een nieuwe monsterhit. Door de sublieme muziekboxen in de nieuwe Rolls is de achterbank volgens hem namelijk de ideale plek om muziek te luisteren én te maken. 

Roll-Royce heeft enorm veel geld geïnvesteerd om de V12 Phantom VIII geruisloos te maken. Met maar liefst 130 kilo(!) aan geluidswerend materiaal is de auto muisstil en komt er geen geluid van buiten naar binnen. Daarnaast bestaat het glas uit een dubbele laag van 6 millimeter. Hierdoor kun je in de auto genieten van rust en luisteren naar muziek die uit de luxe muziekboxen komt. 

Muziekboxen in een auto
Dat de juiste muziekboxen in een auto kunnen zorgen voor een compleet andere beleving, is een feit. Autoluidsprekers zijn niet altijd van goede kwaliteit, en daarom kun je zelf nieuwe boxen in je auto installeren. Zo zorg je ervoor dat ook jouw auto net zal voelen als de muziekstudio van DJ Skepta. Je auto verzekering zal er daarentegen wat minder blij mee zijn.

Ben je niet tevreden met het geluid dat uit jouw autoradio komt? Dan is het cruciaal om een nieuwe set autospeakers aan te schaffen. Er zijn veel verschillende soorten en maten als het gaat om autoluidsprekers. Bij het uitkiezen van een nieuwe set speakers moet je dan ook goed letten op de juiste afmetingen. Houdt hier ook rekening met de montagediepte. Zo weet je zeker dat de boxen in jouw auto zullen passen.

Je kunt over het algemeen kiezen voor ronde, vierkante of ovale boxen. Van Sony tot JBL en van Pioneer tot Caliber, JVC en Kenwood: verschillende A-merken bieden muziekboxen voor in de auto aan. Afhankelijk van de montagediepte van de speakers, kun je deze op verschillende plekken in de auto monteren. Denk hierbij aan de autodeuren of de hoedenplank. 

Subwoofers in een auto
Ook kun je kiezen voor een Subwoofer. Subwoofers zijn vaak volledig gemonteerd en zorgen voor een krachtig basgeluid. Een subwoofer zorgt daarvoor voor een echte studiobeleving. De installatie is vrij eenvoudig, omdat de box veelal op het huidige audiosysteem van de auto kan worden aangesloten. Wel kan deze box van alleen in de kofferbak terecht. Om deze reden is de subwoofer de gemakkelijkste én snelste upgrade die jij kunt geven aan je auto, om meer bass te krijgen.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren