Management, Society & Technology

Nu meer dan ooit hebben leiders, beleidsmakers en publieke managers een stevige basis in technologie nodig

Wil jij aan de slag met maatschappelijke uitdagingen waarin technologie een sleutelrol speelt? Denk aan migratie en verantwoord gebruik van identificatietechnieken. Of het inzetten van Big Data of ‘wearable technology’ voor de volksgezondheid. In deze bachelor Bestuurskunde 3.0 leer je innovatieve verbeteringen te ontwerpen voor een samenleving die steeds dieper verweven raakt met technologie.

In deze studie integreer je de kernonderwerpen van bestuurskunde met diepgaande kennis van moderne technologieën en hun effecten op de samenleving. Je leert hoe je op moderne wijze onderzoek doet, met behulp van modelanalyse, geavanceerde statistiek en data science.

Waarom Management, Society & Technology?

De bachelor Management, Society & Technology is anders dan andere bachelors bestuurskunde:

  • Je krijgt zicht op de razendsnelle technologisering van onze samenleving. Je leert om als ‘maatschappelijk ingenieur’ innovatieve verbeteringen te ontwerpen voor complexe vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van volksgezondheid, veiligheid, economie of duurzaamheid. Bekijk hier je studieprogramma.
  • Kies je deze bachelor, dan zet je in op grondige vakkennis én op intensieve persoonlijke groei. Je leert samenwerken met experts uit andere vakgebieden en culturen, dankzij ons multidisciplinaire, internationale profiel. Bekijk hier je carrièremogelijkheden.
  • Je studeert op een toonaangevende technische universiteit en werkt samen met onderzoekers uit de wereldtop op het raakvlak van technologie en maatschappij. De Universiteit Twente ademt High Tech, Human Touch. En brengt het beste van technologie én mensen naar boven.
  • Je profiteert van een uniek en toekomstgericht onderwijsmodel, waarin je de theorie toepast in praktijkopdrachten en teamprojecten. Bekijk hier het Twents Onderwijsmodel en je vakkenpakket.
  • Als student aan de meest ondernemende universiteit van Europa word je omringd door ambitieuze studenten en staf die graag grenzen verleggen. 

Kijk voor meer informatie op de volgende webpagina

Onze sponsoren