Bestuur

Bestuur 18-19

Mieke Arnoldus (2016) Commissaris Onderwijs & Alumni
Jan-Willem Bauhuis (2015) Secretaris & Commissaris ICT
Wouter ter Brake (2016) Commissaris Interne Betrekkingen, Vice-Voorzitter & SBZ
Yassier Elawady (2016) Penningmeester & Commissaris Internationalisering
Kevin Heerema (2016) Voorzitter & Toekomst
Stan van Rosmalen (2016) Commissaris Externe Betrekkingen, Alumni & Vice-Penningmeester

Sirius wordt geleid door zes full-time bestuurders, die ook een van de studies van Sirius volgen. De zes functies die zij vervullen zijn die van Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Interne Betrekkingen, Commissaris Externe Betrekkingen en Commissaris Onderwijszaken.

KEVIN HEEREMA - VOORZITTER & TOEKOMST 

IMG_4757_zl.jpg

Hi! I am Kevin Heerema, 22 years old and second-year student Management, Society & Technology. I live in a student house with four other students, who are all following different programs at the UT. Before I started studying and living in Enschede I lived with my parents, brother and two sisters in the village of Hurdegaryp, Friesland. Besides going to school, I played basketball and in my first two years of studying, I joined the rowing association of Enschede. 

I have been active at Sirius in the previous 2 years in several committees, in which I got to know Sirius and its members quite well, which made me enthusiastic about applying for a spot in the 45th board of Sirius. Being a board member can be very challenging and gives you a lot of responsibility, which I saw as a good opportunity to learn and develop knowledge and skills. As chairman, I represent Sirius on many different levels and at different occasions and I try to make sure that the interests of members are heard both at Sirius and at the university. In my sub-function as Commisioner Future, I represent and coordinate Sirius’ interests in the move to the Technohal. Together we improve the education, we deepen our knowledge and interests and we have fun! We’ll meet in the Sirius room!

Seizing Opportunities!

JAN-WILLEM BAUHUIS - SECRETARIS & COMMISSARIS ICT

IMG_4762_zl.jpg


Hoi! Ik ben Jan-Willem Bauhuis, 22 jaar oud en derdejaars student Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Twente. Ik ben geboren en getogen in Aalten, een klein dorp vlakbij Winterswijk. Tegenwoordig woon ik in Enschede samen met mijn vriendin. Tijdens mijn eerste jaar ben ik meteen lid geworden bij Sirius, al was ik het eerste jaar niet echt actief binnen Sirius. In mijn tweede jaar heb ik de TaPCie gedaan. Door deze commissie en verder alle andere leuke activiteiten wilde ik meer doen en heb toen besloten om een bestuursjaar bij Sirius te gaan doen. Dit jaar ben ik Secretaris van Sirius. Dat betekent dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor de mails die je van Sirius krijgt. Tot ziens in de Siriuskamer!

YASSIER ELAWADY - PENNINGMEESTER & COMMISSARIS INTERNATIONALISERING

IMG_4770_zl.jpg

Hoi allemaal! Ik ben Yassier Elawady, 23 jaar oud en 3e jaars GZW student. Ik ben geboren in Hengelo, maar woon nu met 3 andere huisgenoten in Enschede. Voordat ik ben begonnen aan GZW in Enschede, heb ik 2 jaar biomedische wetenschappen gestudeerd in Amsterdam.

Tijdens de Kick-In 2 jaar terug voelde ik me al gelijk welkom bij Sirius. Hierdoor ben ik gelijk lid geworden bij een aantal commissies zoals de TaPCie en de Freshmen. In mijn tweede jaar heb ik me ook aangesloten bij de SKI en de Symposium commissie. Ook ben ik doe-groep ouder geweest tijdens de Kick-In. Ik vond mijn tijd bij Sirius zo leuk, dat ik bestuur ben gaan doen. Dit jaar ben ik Penningmeester van Sirius. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle financiën binnen Sirius. Tot ziens in de Siriuskamer!

WOUTER TER BRAKE – COMMISSARIS INTERNE BETREKKINGEN & VICE-VOORZITTER & SBZ

IMG_4775_zl.jpg

Hallo! Ik ben Wouter ter Brake, ik ben 20 jaar oud en de Commissaris Interne Betrekkingen. Ik speel sinds mijn achtste alt-saxofoon bij de Bornse Harmonie, een orkest in zoals je misschien al kan raden: Borne.

Ik ben opgegroeid in een klein dorp vlakbij Borne genaamd Zenderen. Hier heb ik met veel plezier tot aan de middelbare school gewoond met mijn ouders en mijn twee oudere broers. Ik ben dus ook een rasechte tukker. Ik heb vroeger veel gebasketbald maar door het studeren is het sporten helaas geen prioriteit meer.

Na mijn middelbare school carrière in Hengelo heb ik ervoor gekozen om Gezondheidswetenschappen te gaan studeren in Enschede, dit heb ik het eerste jaar vanuit Zenderen gedaan om zeker te weten dat ik al mijn studiepunten haalde.

Na een jaar werd het wel tijd om op kamers te gaan samen met onder andere Naut en Jelle van het 44e bestuur en een vriend van de Bornse Harmonie. Daar woon ik nu nog steeds met veel plezier.


In mijn eerste jaar ben ik gelijk redelijk actief geworden bij Sirius onder andere via commissies en door aanwezig te zijn op bijna alle activiteiten. In de afgelopen twee jaar heb ik met veel enthousiasme de Freshmen, TaPCie, Symposium en de SKI gedaan. Dit zorgde er onder andere ook voor dat ik geïnteresseerd werd in een bestuursjaar bij Sirius.


Ik hoop dat jullie het erg naar je zin hebben bij Sirius en de opleiding dit jaar!

STAN VAN ROSMALEN – COMMISSARIS EXTERNE BETREKKINGEN & ALUMNI & VICE-PENNINGMEESTER

IMG_4786_zl.jpg

​Hallo daar! Mijn naam is Stan van Rosmalen en ik ben de Commissaris Externe Betrekkingen voor het bestuur van Sirius. Ik heb de eerste twee jaar Management, Society & Technology (wat voorheen EPA heette) gestudeerd. Ik heb in mijn eerste twee jaar bij Sirius verschillende activiteiten georganiseerd en ik ben op dit moment de aanvoerder van het voetbalteam van Sirius, SV Hondester. Voor mijn functie binnen het bestuur ben ik veel in contact met de contacten van Sirius, zoals oud-Sirius leden (alumni) en bedrijven, waarvan we sponsorbedragen ontvangen. In ruil daarvoor maken de bedrijven zich bekend bij onze leden, met het uiteindelijke doel om ervoor te zorgen dat onze leden bij ze gaan solliciteren als hun studies teneinde zijn. Als je ooit vragen hebt over je toekomstige carrière, of over iets anders, dan mag je me altijd aanspreken. Ik help graag!

MIEKE ARNOLDUS - COMMISSARIS ONDERWIJS  & ALUMNI

IMG_4797_zl.jpg

Hoi ik ben Mieke Arnoldus en ben 20 jaar oud. Nu bijna 2 jaar geleden had ik besloten om vanuit Tilburg naar Enschede te verhuizen om gezondheidswetenschappen te gaan studeren. Ik woon in een gezellig gemengd huis in het centrum van Enschede.

Thuis basketbalde ik altijd, dit ben ik in Enschede blijven doen bij dbv Arriba, hier ben ik actief geweest in meerdere commissie. Tijdens de kick-in heb ik me ingeschreven voor Taste, waar ik nu een leuke jaarclub heb waar we veel mee ondernemen. Dit jaar heb ik me ook ingezet voor Connecting Hands, waarbij we verschillende activiteiten voor vluchtelingen en studenten hebben georganiseerd.

Tijdens het eerste jaar ben ik actief geworden bij Sirius als eerst bij de ExCie gzw, waarmee we de grote reis, en  hebben georganiseerd en later in het jaar heb ik ook de Ski gedaan. In mijn tweede jaar ben ik onderdeel geweest van de symposium commissie en hierna ben ik ook actief geworden bij de SPoC.


Dit jaar ben ik de commissaris onderwijs, mocht je studie gerelateerde vragen of opmerkingen hebben, kom dan vooral naar me toe dan kan ik kijken hoe ik je kan helpen. Tot snel in de Siriuskamer!

Onze sponsoren