Bestuur

46e bestuur van Sirius

Bestuur 19-20

Nienke Pleijzier (2016) Voorzitter en Commissaris Internationalisering
Tim Schippers (2017) Secretaris, Commissaris ICT & Vice-Penningmeester
Jorissa van den Dool (2016) Penningmeester
Merel Ensink (2017) Commissaris Interne Betrekkingen, Borrelruimte en Publieke Relaties
Bram de Rouw (2017) Commissaris Externe Betrekkingen & Vice-Voorzitter
Merle Gijsbers (2016) Commissaris Onderwijs

Sirius wordt geleid door zes full-time bestuurders, die ook een van de studies van Sirius volgen. De zes functies die zij vervullen zijn die van Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Interne Betrekkingen, Commissaris Externe Betrekkingen en Commissaris Onderwijszaken.

NIENKE PLEIJZIER - VOORZITTER & COMMISSARIS INTERNATIONALISERING

Bestuursfoto_Nienke.jpeg

Hoi allemaal! Mijn naam is Nienke Pleijzier, ik ben 20 jaar oud en ik heb onlangs mijn bachelordiploma GZW gehaald. Ik ben geboren en getogen in Hengelo, wat vlakbij Enschede ligt.

Direct vanaf mijn eerste jaar gezondheidswetenschappen ben ik actief lid geworden bij Sirius. Mijn eerste commissie was de Freshmen commissie. Omdat deze commissie mij zo goed beviel, ben ik halverwege het eerste jaar ook nog bij een andere commissie gegaan, de Sirius Kick-In commissie. Ook in mijn tweede en derde jaar heb ik commissies gedaan.

Op dit moment ben ik Voorzitter & Commissaris Internationalisering van het 46e bestuur van Sirius. Aankomend jaar zal ik mijzelf dus niet als commissielid inzetten, maar zal ik mijn tijd en energie een jaar lang volop in de vereniging steken.


Ik hoop jullie vaak te zien in de Siriuskamer!

TIM SCHIPPERS - SECRETARIS, COMMISSARIS ICT & VICE-PENNINGMEESTER

Bestuursfoto_Tim.jpeg

Hoi! Mijn naam is Tim Schippers, 20 jaar oud en heb twee jaar Management, Society & Technology gestudeerd. Ik ben opgegroeid in het Drentse stadje Coevorden. Tegenwoordig woon ik met drie huisgenoten in Enschede. Ik heb jarenlang met plezier gevoetbald op een niet al te hoog niveau. Voetbal is daarom ook mijn grootste hobby.

Ik ben in mijn eerste jaar actief geworden bij Sirius, in eerste instantie vooral als commissielid van de ExCie EPA (Nu ExCie MS&T). In mijn tweede jaar ben ik ook de Symposiumcommissie en de TaPCie gaan doen. In de loop van de tijd ben ik ook steeds meer bij evenement komen opdagen. Ik heb mijn draai helemaal gevonden bij Sirius en had mijn tijd bij deze vereniging ook zeker niet willen missen.

Ik ben Secretaris, Commissaris ICT & Vice-Penningmeester voor het 46e bestuur van Sirius. Dit betekent dat ik komend jaar o.a. de notulen van de vergaderingen van het 46e bestuur zal maken en dat ik de contactpersoon wat betreft email en post zal zijn. Mijn doel voor volgend jaar is dat ik een laagdrempelig contactpersoon voor jullie wil zijn en dat jullie net zo’n leuke en leerzame tijd bij Sirius zullen beleven als ik.

Ik zie jullie bij Sirius!

JORISSA VAN DEN DOOL - PENNINGMEESTER

Bestuursfoto_Jorissa.jpeg

Hoi allemaal,

Ik ben Jorissa van den Dool en ik ben 21 jaar oud. Ik heb 9 juli mijn bachelordiploma GZW behaald.


k kom oorspronkelijk uit Zevenhuizen (een dorpje vlakbij Rotterdam), maar de afgelopen 3 jaar was ik voornamelijk in Enschede te vinden. Ik woon op de campus, ben lid van de studentenvolleybalvereniging en ik ben al 3 jaar actief lid bij Sirius. Genoeg te doen dus! De afgelopen 3 jaar ben ik steeds meer betrokken geraakt bij Sirius door het organiseren en bezoeken van activiteiten, maar vooral door het in de Siriuskamer rondhangen met een kopje thee. Ik ben nu Penningmeester en wil mij komend collegejaar dus een jaar lang volledig inzetten voor de vereniging. Ik zal dan waarschijnlijk veel aanwezig zijn in de Siriuskamer dus kom volgend jaar gerust een kopje thee (of koffie) drinken in de Siriuskamer dan kunnen we elkaar beter leren kennen!

MEREL ENSINK – COMMISSARIS INTERNE BETREKKINGEN, BORRELRUIMTE & PUBLIEKE RELATIES

Bestuursfoto_Merel_goed_formaat.jpeg

Hallo! Ik ben Merel Ensink, ik ben 20 jaar en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van Management, Society and Technology. Ik kom uit Borne, maar ben op dit moment woonachtig in Enschede.

Meteen bij de kick-in heb ik mij al ingeschreven om een actief lid te worden bij Sirius. Ik ben in mijn eerste jaar begonnen met een commissie, maar ik heb dit in mijn tweede jaar verhoogd naar vier commissies.
Ik vervul de functie Commissaris Interne Betrekkingen met de nevenfuncties Commissaris Borrelruimte en Publieke Relaties. Ik heb er zin in om veel commissies op te pakken en zoveel mogelijk leuke activiteiten neer te zetten met jullie!

BRAM DE ROUW – COMMISSARIS EXTERNE BETREKKINGEN & VICE-VOORZITTER

Bestuursfoto_Bram.jpeg

Hey! Mijn naam is Bram de Rouw en ik ben 20 jaar oud. Ik heb twee jaar MS&T gestudeerd en ben sinds het begin van mijn studietijd al actief bij Sirius in verschillende commissies. Ik kom uit Haaksbergen en hier heb ik tot dit jaar ook altijd gewoond. Tegenwoordig woon ik in Enschede in een studentenhuis met 5 huisgenoten. Mijn hobby’s zijn voetballen, fitnessen en samen met vrienden een biertje drinken in de stad. Deze hobby’s heb ik ook kunnen uitbuiten bij Sirius waar ik geregeld meevoetbal bij Hondester en actief ben geweest bij de Tap and Party commissie.

Ik ben dit jaar Commissaris Externe Betrekking en ik heb de nevenfunctie Vice-Voorzitter. Dit betekent dat ik veel bezig zal zijn met contacten leggen met externe partijen. Ik hoop met mijn enthousiasme dit jaar iedereen bij Sirius te betrekken bij alle leuke activiteiten die aangeboden worden.

​Tot ziens in de Sirius-Kamer!

MERLE GIJSBERS - COMMISSARIS ONDERWIJS

Bestuursfoto_Merle_goed_formaat.jpeg

Hoi! Ik ben Merle Gijsbers (21 jaar oud) en stel mij voor als Commissaris Onderwijs. Ik ben opgegroeid in de buurt van Arnhem, in Oosterbeek en daarna in Doorwerth, samen met mijn ouders en zusje.

Na mijn middelbare school te hebben afgerond ben ik naar het Twentse Enschede verhuisd om Gezondheidswetenschappen te gaan studeren. In de afgelopen jaren heb ik mijn binnen Sirius ingezet bij verschillende commissie, waaronder de ExCie GZW, de SKI en de AXie. Naast dat ik actief ben bij Sirius, hockey ik bij DHC (Drienerlose Hockey Club) in dames 1 en woon ik met 6 huisgenootjes vlakbij het centrum.


Tijdens de Kick-In heb ik een hechte vriendengroep gevormd van studiegenootjes, waarmee ik drie jaar gestudeerd heb. Ik zal dit jaar een jaar lang alle studie gerelateerde vraagstukken op mij nemen binnen Sirius. Als je een grote, kleine, moeilijke of makkelijke vraag hebt (over de studies) kun je mij altijd benaderen! Ik hoop jullie snel te zien!