Bestuur

Copy_of__DSC9015.jpg

47e Bestuur | 2020-2021

Judith Boer, de (2017) Penningmeester
Nathalie ten Broeke (2018) Commissaris Externe Betrekkingen & Internationalisering
Marit Buiting (2018) Commissaris Onderwijs
Brian Egberink (2018) Voorzitter & Commissaris ICT
Marieke Elbers (2018) Secretaris & Commissaris PR & Vice-Penningmeester
Tessa de Weerd (2017) Commissaris Interne Betrekkingen & Bar Management & Vice-Voorzitter

Brian Egberink - Voorzitter & Commissaris ICT

Copy_of__DSC9321.jpg

Hoi!

Mijn naam is Brian Egberink, 20 jaar oud en de huidige Voorzitter en Commissaris ICT van Sirius. Ik ben derdejaars student Management, Society & Technology, echter studeer ik dit jaar niet in verband met het bestuursjaar. Ik kom oorspronkelijk uit Deurningen, een dorpje nabij Enschede. Sinds de zomer van 2020 ben ik verhuisd naar Enschede, en vanaf nu kom je me tegen in Twekkelerveld!

Zoals gezegd, ben ik de huidige voorzitter van deze mooie vereniging. Gedurende de dag hou ik mij bezig met coördineren alle zaken die spelen binnen onze vereniging, en daarnaast woon ik verschillende UT-brede vergaderingen bij die relevant zijn voor Sirius. Ook ben ik Commissaris ICT, dus als je ICT-gerelateerde vragen hebt, ben je bij mij aan het juiste adres!

Heb je vragen aan mij persoonlijk? Stuur een mail naar: chairman@siriusenschede.nl

Marieke Elbers - Secretaris & Commissaris PR & Vice-Penningmeester

Copy_of__DSC9291.jpg

Hi allemaal!

Ik ben Marieke Elbers, ik ben 22 jaar en momenteel ben ik de Secretaris en Commissaris PR van het 47e Sirius Bestuur. Vorig jaar heb ik mijn tweede jaar van gezondheidswetenschappen afgerond.

Oorspronkelijk kom ik uit Arnhem, maar toen ik begon met studeren ben ik naar Enschede verhuisd. Gedurende mijn eerste jaar ben ik actief geworden bij Sirius en de afgelopen twee jaar heb ik in meerdere commissies gezeten, waaronder de SKI, de AXie en de ExCie GZW. In mijn vrije tijd volleybal ik bij de studentenvolleybalvereniging en speel ik veel piano. Ik hoop jullie (hopelijk in het echt en niet alleen online) veel te zien bij activiteiten!

Voor vragen aan mij, kun je mailen naar secretary@siriusenschede.nl

Judith de Boer - Penningmeester 

Copy_of__DSC9435.jpg

Hey allemaal! 

Ik ben Judith en ik ben de penningmeester van het 47ste bestuur van Sirius. Ik ben 20 jaar oud en woon in Enschede in een super leuk studentenhuis. Ik heb 3 jaar gezondheidswetenschappen gestudeerd, maar nu een jaartje iets heel anders! 

Ik zet me in om de financiën van Sirius bij te houden. Gelukkig heb ik een voorliefde voor geld net als veel van jullie, dus dat moet wel goed komen! Zelf geef ik mijn geld vaak uit aan eten en schoenen. Mijn hobby's zijn hardlopen, zwemmen en met vrienden chillen. 

Ik ben vaak aanwezig in de Sirius kamer, als ik je ergens mee kan helpen of als je gewoon een praatje wil maken mag je altijd naar mij toe komen. Ik hoop dat ik jullie vaak ga zien in de kamer, bij borrels, activiteiten en evenementen. See you!

Heb je vragen aan mij? Mail naar: treasurer@siriusenschede.nl

Tessa de Weerd - Commissaris Interne Betrekkingen & Bar Management & Vice-Voorzitter

Copy_of__Tessie.jpg

Hallo iedereen!

Ik ben Tessa en dit jaar ben ik de commissaris Interne Betrekkingen, Vice-Voorzitter en Bar Management van het 47 e bestuur van Sirius. Ik ben 21 jaar oud en ben drie jaar geleden vanuit Friesland vertrokken naar het gezellige Enschede. Voor mijn bestuursjaar heb ik drie jaar lang MS&T gestudeerd, waaronder een half jaar in Sevilla.

Dit collegejaar ga ik met name bezig houden met al de commissies van de vereniging. Gelukkig heb ik al wat ervaring met een heel aantal commissies van Sirius waaronder de SPoC, TaPCie en de ExCie MS&T. Samen met de commissies ga ik zorgen dat we veel verdiepende en gezellige activiteiten kunnen houden dit jaar! Als je vragen hebt over de commissies of als je een activiteit wil organiseren kun je altijd bij mij terecht in de Sirius kamer!

Heb je vragen of wil je iets organiseren? Mail dan naar : intern@siriusenschede.nl

Nathalie ten Broeke - Commissaris Externe Betrekkingen & Internationalisering

Copy_of__DSC9388.jpg

Hoi!

Ik ben Nathalie ten Broeke en ik ben op moment van schrijven 21 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Eindhoven, maar voor mijn studie naar Enschede vertrokken. Ik woon op de campus vlakbij het bos waar ik bij mooi weer graag een wandelingetje maak met mijn huisgenoten. In mijn eerste jaar MS&T ben ik actief geworden bij Sirius door te starten in de Freshmen. In mijn tweede jaar heb ik activiteiten georganiseerd met de AXie en heb ik met veel plezier het Symposium neergezet!

Nu ben ik Commissaris Externe Betrekkingen & Internationalisering voor het 47e bestuur van Sirius. Dit betekent dat ik contact leg met bedrijven en kijk of ze met Sirius samen willen werken. Via deze samenwerkingen krijgen studenten een carrièreperspectief en kunnen studenten in contact komen met interessante bedrijven als ze opzoek zijn naar een baan, stage of afstudeeropdracht. Verder hou ik me bezig met het betrekken van internationale studenten bij Sirius. Dus mocht je carrièregerichte vragen hebben, of leuke ideeën hebben voor internationalisering, dan help ik je graag!

Heb je vragen aan mij over externe betrekkingen of internationalisatie? Mail naar extern@siriusenschede.nl

Marit Buiting - Commissaris Onderwijszaken

Copy_of__DSC9397.jpg

Hoihoi!

Ik ben Marit Buiting en ik ben de commissaris onderwijs van Sirius dit jaar! Ik ben geboren in Wehl en later gestrand in het kleine dorpje genaamd ‘Steenderen’. Momenteel woon ik een erg gezellig studentenhuis in Enschede, waar altijd wel wat te beleven is. Ik ben 20 jaar oud en ik heb net mijn tweede jaar van Gezondheidswetenschappen afgerond. Daarnaast ben ik vaak te vinden in de stad bij studentenvereniging Taste, hou ik ervan om te gaan sporten en sta ik één keer per week voor Pre-u voor de klas. Verder was ik actief bij Sirius in commissies, waar ik vorig jaar en het jaar daarvoor een hele leuke tijd heb beleefd bij de SKI, de ExCie GZW, de Career en de AXie! 

Ik hoop er een heel mooi jaar van te maken en mij in te zetten voor alle onderwijszaken binnen de vereniging , om zo alles weer een beetje normaal te laten verlopen in deze corona tijd. Hopelijk tot snel in de kamer!

Heb je een vraag aan mij? Mail naar: education@siriusenschede.nl


Wouter Jeuring Photography

Onze sponsoren