Bestuur

Bestuursfoto_s_Sirius-4.jpg

48e Bestuur | 2021-2022

Gijs Reinout Christiaan van Pijkeren (2018) Voorzitter & Commissaris Bar Management
Janne-mei ter Haar (2019) Secretaris, Vice-Penningmeester & Commissaris ICT
Alex Kortink (2019) Penningmeester
Marije Elisabeth Tempelman (2019) Commissaris Interne Betrekkingen & Commissaris PR
Jesper Benus (2019) Commissaris Externe Betrekkingen & Internationalisering
Emma de Weger (2019) Commissaris Onderwijs & Vice-Voorzitter

Gijs - Voorzitter & Commissaris Bar Management

Bestuursfoto_s_Sirius-19.jpg

Hallo!

Ik ben Gijs van Pijkeren en ik ben de voorzitter van Sirius. In de afgelopen drie jaar heb ik in Enschede de bachelor Management, Society and Technology gevolgd. Buiten mijn studie om heb ik altijd veel commissies gedaan bij Sirius en ben ik lid geworden bij het DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis' en het Heerengenootschap E.S.G. Boght. Afgelopen jaar heb ik mij ingezet bij consultancy bureau UniPartners Twente waarvan ik voorzittersexpertise mee neem naar Sirius. Buiten de studentikoze dingen ben ik af en toe te vinden op de baan bij T.C. Ludica en sleutel ik aan mijn eigen motor. Komend jaar is hopelijk de corona voorbij en kunnen we er een knallend lustrum jaar van maken!

Heb je vragen aan mij persoonlijk? Stuur een mail naar: chairman@siriusenschede.nl

Janne-mei - Secretaris, Vice-Penningmeester & Commissaris IT

Bestuursfoto_s_Sirius-21.jpg

Heei!

Ik ben Janne-mei ter Haar, ik ben 20 jaar oud en ik ben de secretaris, vice-penningmeester en commissaris IT. Ik kom uit Dedemsvaart, maar ben in 2018 naar Gronau verhuisd om te studeren. Een jaar later heb ik een kamer gevonden in Enschede en sindsdien woon ik in de binnenstad. Bij Sirius ben ik al sinds mijn eerste jaar actief in de Freshmen, SnowCie en de BMS Symposium commissie. In mijn vrije tijd speel ik slagwerk bij SHOT en het NNJO. Daarnaast speel ik soms piano en houd ik van films kijken en boeken lezen. Ik hoop jullie komend jaar te zien in de Sirius kamer en bij activieiten!

Voor vragen aan mij, kun je mailen naar secretary@siriusenschede.nl

Alex - Penningmeester 

Bestuursfoto_s_Sirius-27.jpg

Hoi!

Mijn naam is Alex Kortink en ik ben de nieuwe penningmeester van het 48ste bestuur van Sirius. Ik kijk uit naar dit jaar waarin ik de kans zal krijgen jullie allemaal te ontmoeten. Daarnaast zal ik mijn derde jaar van MS&T beginnen.

Ik ben 20 jaar oud en kom oorspronkelijk uit het zonnige Barcelona. Toen ik 18 was, had ik de geweldige kans om in Nederland te komen studeren en op een of andere manier ben ik in Twente beland. Als internationale student ervaarde ik eerst de Kick-In en later het volledige Nederlandse studentenleven met veel enthousiasme. Om eerlijk te zien was ik erg verrast door de talloze mogelijkheden om actief te worden in Enschede. Ik heb tennis, basketbal en theater geprobeerd, maar ben uiteindelijk lid geworden van Aloha, de triathlon-vereniging. Daarnaast ben ik lid van “O.H.D. Homines, een geweldig dispuut in Enschede, en ik woon in “‘t Klokhuis”, een studentenhuis in het stadscentrum dat ik thuis kan noemen. Ik ben ook bestuurslid geweest bij het eerste bestuur van het UNICEF studententeam en ik was de afgelopen twee jaar lid van de MultiCulCie bij Sirius. Aarzel niet om me vragen te stellen, ook als je wat Spaans wil leren :)

Heb je vragen aan mij? Mail naar: treasurer@siriusenschede.nl

Marije - Commissaris Interne Betrekkingen & PR

Bestuursfoto_s_Sirius-32.jpg

Hey allemaal!

Ik ben Marije Tempelman en ik ben de intern van dit jaar. Dat houdt in dat ik me vooral bezig ga houden met de commissies en de activiteit van de leden binnen de vereniging. Daarnaast ga ik ook over alle promotie door mijn nevenfunctie commissaris PR. Daarbij zorg ik ervoor dat alles goed op de site en in de agenda staat, maar ook dat alle activiteiten in de Sirius Activities WhatsApp-groep worden gestuurd zodat iedereen weet dat de activiteit plaatsvindt! Ik heb heel veel zin in komend jaar, ik hoop jullie ook!

Heb je vragen of wil je iets organiseren? Mail dan naar : intern@siriusenschede.nl

Jesper - Commissaris Externe Betrekkingen & Internationalisering

Bestuursfoto_s_Sirius-36.jpg

Hoi allemaal, ik ben Jesper en dit collegejaar vervul ik de rol van commissaris externe betrekkingen bij onze mooie vereniging. Dat betekent dat ik mij onder andere bezighoud met het binnenhalen van sponsordeals en het creëren van interessante carrièremogelijkheden voor onze studenten. Vind je het ook leuk om contact te leggen met interessante bedrijven en instanties? Kom dan bij een van de commissies die ik begeleid, zoals de BussinessCie of de Symposium Commissie. Kom ook vooral eens langs de Siriuskamer voor een kopje koffie of een biertje (na vier uur), dan heb ik altijd tijd voor een leuk gesprek! Heb je vragen aan mij over externe betrekkingen of internationalisatie? Mail naar extern@siriusenschede.nl

Emma - Commissaris Onderwijszaken & Vice-Voorzitter

Bestuursfoto_s_Sirius-39.jpg

Hoihoi,

Ik ben Emma en dit jaar ben ik de commissaris onderwijszaken en vicevoorzitter. Ik zal dit jaar voor jullie klaarstaan voor alle vragen, klachten en ideeën die jullie hebben over onderwijs. Is er een vak dat niet helemaal goed loopt of is er iets waar je je zorgen over maakt kun je altijd bij mij terecht! Heb je zin om bij een commissie te gaan dan kun je mij vinden bij de BigTrip en de Excie MS&T. Ik vind het erg gezellig als jullie lekker de kamer binnen lopen en over jullie weekend vertellen of als je de behoefte hebt om toch even je hart luchten over dat vervelende broertje of zusje J.

Je kan me altijd mailen via: education@siriusenschede.nl


Fotos door Jochem Boxem

Onze sponsoren