Kandidaat-Bestuur

Nienke Pleijzier - Voorzitter & Internationalisering 

Hoi allemaal! Mijn naam is Nienke Pleijzier, ik ben 20 jaar oud en ik ben derdejaars student gezondheidswetenschappen. Ik ben geboren en getogen in Hengelo, wat vlakbij Enschede ligt.

Direct vanaf mijn eerste jaar gezondheidswetenschappen ben ik actief lid geworden bij Sirius. Mijn eerste commissie was de Freshmen commissie. Omdat deze commissie mij zo goed beviel, ben ik halverwege het eerste jaar ook nog bij een andere commissie gegaan, de Sirius Kick-In commissie. Ook in mijn tweede en derde jaar heb ik commissies gedaan.

Op dit moment ben ik kandidaat voorzitter voor het 46e bestuur van Sirius. Aankomend jaar zal ik mijzelf dus niet als commissielid inzetten, maar zal ik mijn tijd en energie een jaar lang volop in de vereniging steken.

Ik heb er enorm veel zin in, en ik hoop jullie vaak te zien in de Siriuskamer!

Tim Schippers - Secretaris & Commissaris ICT & Vice-Penningmeester

Hoi! Mijn naam is Tim Schippers, 20 jaar oud en tweedejaars Management, Society & Technology student. Ik ben opgegroeid in het Drentse stadje Coevorden. Tegenwoordig woon ik met drie huisgenoten in Enschede. Ik heb jarenlang met plezier gevoetbald op een niet al te hoog niveau. Voetbal is daarom ook mijn grootste hobby.


Ik ben in mijn eerste jaar actief geworden bij Sirius, in eerste instantie vooral als commissielid van de ExCie EPA (Nu ExCie MS&T). In mijn tweede jaar ben ik ook de Symposiumcommissie en de TaPCie gaan doen. In de loop van de tijd ben ik ook steeds meer bij evenement komen opdagen. Ik heb mijn draai helemaal gevonden bij Sirius en had mijn tijd bij deze vereniging ook zeker niet willen missen.


Ik ben Kandidaat-Secretaris, Commissaris ICT & Vice-Penningmeester voor het 46e bestuur van Sirius. Dit betekent dat ik komend jaar waarschijnlijk o.a. de notulen van de vergaderingen van het 46e bestuur zal maken en dat ik de contactpersoon wat betreft email en post zal zijn. Mijn doel voor volgend jaar is dat ik een laagdrempelig contactpersoon voor jullie wil zijn en dat jullie net zo’n leuke en leerzame tijd bij Sirius zullen beleven als ik.Ik zie jullie bij Sirius!

Jorissa van den Dool - Penningmeester & Toekomst

Hoi allemaal,

Ik ben Jorissa van den Dool en ik ben 21 jaar oud. Ik ben nu derdejaars student Gezondheidswetenschappen en hoop op 9 juli mijn bachelordiploma te behalen.

Ik kom oorspronkelijk uit Zevenhuizen (een dorpje vlakbij Rotterdam), maar de afgelopen 3 jaar was ik voornamelijk in Enschede te vinden. Ik woon op de campus, ben lid van de studentenvolleybalvereniging en ik ben al 3 jaar actief lid bij Sirius. Genoeg te doen dus! De afgelopen 3 jaar ben ik steeds meer betrokken geraakt bij Sirius door het organiseren en bezoeken van activiteiten, maar vooral door het in de Siriuskamer rondhangen met een kopje thee. Ik ben nu kandidaat penningmeester en wil mij komend collegejaar dus een jaar lang volledig inzetten voor de vereniging. Ik zal dan waarschijnlijk veel aanwezig zijn in de Siriuskamer dus kom volgend jaar gerust een kopje thee (of koffie) drinken in de Siriuskamer dan kunnen we elkaar beter leren kennen!

Merel Ensink - Commissaris Interne Betrekkingen & Commissaris Borrelbeheer

Hallo! Ik ben Merel Ensink, ik ben 20 jaar en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van Management, Society and Technology. Ik kom uit Borne, maar ben op dit moment woonachtig in Enschede.

Meteen bij de kick-in heb ik mij al ingeschreven om een actief lid te worden bij Sirius. Ik ben in mijn eerste jaar begonnen met een commissie, maar ik heb dit in mijn tweede jaar verhoogd naar vier commissies.
Volgend jaar zal ik de functie Commissaris Interne Betrekkingen met de nevenfunctie SBZ vervullen. Ik heb er zin in om veel commissies op te pakken en zoveel mogelijk leuke activiteiten neer te zetten met jullie!

Bram de Rouw - Commissaris Externe Betrekkingen & Vice-Voorzitter & Alumni MS&T 

Hey! Mijn naam is Bram de Rouw en ik ben 19 jaar oud. Ik ben tweedejaarsstudent MS&T en sinds het begin van mijn studietijd al actief bij Sirius in verschillende commissies. Ik kom uit Haaksbergen en hier heb ik tot dit jaar ook altijd gewoond. Tegenwoordig woon ik in Enschede in een studentenhuis met 5 huisgenoten. Mijn hobby’s zijn voetballen, fitnessen en samen met vrienden een biertje drinken in de stad. Deze hobby’s heb ik ook kunnen uitbuiten bij Sirius waar ik geregeld meevoetbal bij Hondester en actief ben bij de Tap and Party commissie.

Volgend studiejaar wordt ik nieuwe commissaris externe betrekking, daarnaast houd ik me bezig met de alumni van MS&T en heb ik de nevenfunctie Vice-Voorzitter. Dit betekent dat ik veel bezig zal zijn met contacten leggen met externe partijen. Ik hoop met mijn enthousiasme volgend jaar iedereen bij Sirius te betrekken bij alle leuke activiteiten die aangeboden worden.

​Tot ziens in de Sirius-Kamer!

Merle Gijsbers - Commissaris Onderwijs & Alumni GZW

Hoi! Ik ben Merle Gijsbers (21 jaar oud) en stel mij voor als kandidaat commissaris onderwijs. Ik ben opgegroeid in de buurt van Arnhem, in Oosterbeek en daarna in Doorwerth, samen met mijn ouders en zusje.

Na mijn middelbare school te hebben afgerond ben ik naar het Twentse Enschede verhuisd om Gezondheidswetenschappen te gaan studeren. In de afgelopen jaren heb ik mijn binnen Sirius ingezet bij verschillende commissie, waaronder de Excie, de SKI en de AXie. Naast dat ik actief ben bij Sirius, hockey ik bij DHC (Drienerlose Hockey Club) in dames 1 en woon ik met 6 huisgenootjes vlakbij het centrum.


Tijdens de Kick-In heb ik een hechte vriendengroep gevormd van studiegenootjes, waarmee ik nu in het derde jaar zit. Ik zal volgend jaar een jaar lang alle studie gerelateerde vraagstukken op mij nemen binnen Sirius. Als je een grote, kleine, moeilijke of makkelijke vraag hebt (over de studies) kun je mij altijd benaderen! Ik hoop jullie snel te zien!

Onze sponsoren