Committee Cup

Zoals de traditie de laatste jaren is, zal de Battle of the Committees dit jaar doorgaan in naam van The Committee Cup. De winnaar van de Committee Cup wint een diner met het bord, dat door het bestuur wordt bereid. Zoals wordt gesuggereerd door de naam, ontvangt de winnende commissie ook de prachtige commissiebeker!


Elke maand worden er nieuwe opdrachten geüpload op de PowerPoint-presentatie in de Sirius kamer. Wanneer de maand eindigt, zullen er nieuwe opdrachten op de website komen te staan. Met de oudere opdrachten zullen nog steeds punten te verdienen zijn ook al is de maand al voorbij. De oudere opdrachten zullen op de website te vinden zijn.


Het is ook mogelijk om punten te verdienen via standaardopdrachten zoals het bezoeken van een Sirius-activiteit met ten minste de helft van je commissie. Educatieve en carrièregerichte activiteiten zijn meer punten waard dan bijvoorbeeld een San Rémo borrel.


Elke vergadering van de begeleider / voorzitter zal de commissie vragen of er nieuwe punten worden verzameld door de commissie, als dit het geval is, zal de begeleider / voorzitter deze punten noteren. Elk semester is het mogelijk om de prijs te winnen. Bij de hALV en de ALV wordt de winnende commissie bekendgemaakt.


Veel succes!


Points:

  • Lunchlectures: 3
  • Complete days (career day/symposium): 10
  • GMA: 5
  • San Rémo drink: 2
  • MBasement drink: 2
  • Committeeactivities: 2
  • Excursions: 8


​​November

-Take a picture at a “Welcome in Enschede” sign with your entire committee

-Buy a beer one of the board members and make them buy one for you in return

-Make coffee in the Sirius room

-Let at least one member of your committee mentally support the board during an entire work day (08:30-16:00)

-Take a picture with at least half your committee with a lecturerThe Committee CupOnze sponsoren