Committee League

Ook dit jaar zal er weer een strijd zijn tussen de commissies. Waar het vorig jaar The Committee Cup heette, zal de strijd plaatsvinden onder de naam Committee League. De winnende commissie in deze competitie wint een diner bereid door het bestuur.

Zowel op de website als op de PowerPoint presentatie in de Sirius kamer kunnen de opdrachten gevonden worden. Elke maand zullen de nieuwe opdrachten worden geüpload en de oude worden verwijderd.

Naast de opdrachten is het ook mogelijk om punten te verdienen met de aanwezigheid tijdens activiteiten. Hiervoor moet tenminste de helft van de commissie aanwezig zijn. Voor activiteiten zoals borrels kunnen er twee punten worden verdiend. Voor educatieve activiteiten kunnen er drie punten worden verdiend. 

Elke vergadering zal er gekeken worden welke punten er afgelopen week zijn verdiend en welke er te verdienen zijn. De behaalde punten zullen worden genoteerd door de begeleider van de commissie. Er is twee keer per jaar de mogelijkheid om de prijs te winnen. De winnaars zullen tijdens de hALV en de ALV bekend worden gemaakt. Nadat de winnaar bekend is voor het eerste halfjaar zullen alle commissies weer beginnen met nul punten om met een schone lei te kunnen strijden.

Heel veel plezier en succes!


Punten:

Educatieve activiteiten: 3 punten

Sociale activiteiten: 2 punten

Hele dagen (Symposium/Carrièredagen): 10 punten

ALV: 7 punten

Excursies: 8 punten


December

  • Ga met je hele commissie naar een activiteit georganiseerd door een andere commissie (borrels tellen niet) (5 punten)

  • Wens een andere commissie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar op een ludieke manier (2 punten)

  • Ga in december met minimaal de helft van je commissie naar elke activiteit (8 punten)

  • Maak een fotocollage van ‘jouw 2019 met Sirius’, en neem deze uitgeprint mee na de kerstvakantie (deadline 10 januari) om het nieuwe jaar goed te starten! (4 punten)

  • Neem een gezonde lekkernij mee voor Tim om de december-kilo’s tegen te gaan (2 punten)

Committee_League.jpg

Onze sponsoren