S.V. Hondester

Wij, S.V. Hondester, zijn een voetbalteam dat participeert in de interne veldcompetitie van V.V. Drienerlo. Al 15 jaar zijn S.V. Hondester en Sirius onafscheidelijk met elkaar verbonden. In deze jaren heeft S.V. Hondester veel ups, maar vooral veel downs gekend. Gelukkig waren dit geen downs waar we ons in de derde helft niet overheen kunnen en konden drinken. Niet alleen scout Hondester zijn voetbaltalenten hoofdzakelijk binnen Sirius, ook de naam van S.V. Hondester is van Sirius afkomstig. De ster Sirius, waarnaar onze prachtige studievereniging is vernoemd, heeft als 2e naam de Hondester. Sinds 2019 heeft S.V. Hondester zich, na jaren van onofficiële verbintenis, officieel gelieerd aan Sirius. Dit betekent dat S.V. Hondester niet meer alleen het Sirius groen draagt tijdens zijn wedstrijden, maar dat wij ook officieel onze plek binnen de vereniging hebben veroverd. 

Niet alleen op het veld, maar ook buiten het veld blinken de spelers uit. De feestcommissie van Hondester zal ook dit jaar weer zorgen voor onvergetelijke uitjes voor dit sterrenteam en zijn supporters(!). Ja, dit sterrenensemble krijgt elke week weer tientallen supporters op de been die door weer en wind ons team een steun in de rug geven, om na de wedstrijd vervolgens samen de overwinning groots te vieren.

Lijkt het jou nou leuk om mee te doen aan het selectietraject van S.V. Hondester? Neem dan contact op met het Sirius bestuur!

Of lijkt het jou leuk om de sterren van S.V. Hondester een keer aan te moedigen tijdens één van hun wedstrijden? Volg dan het bruisende account van S.V. Hondester op instagram @sv_hondester. Of kijk in Sirius-agenda voor het programma.

Tot ziens langs het veld!  


(Gunz for Hire - Bella Ciao) 

JA-LA-LA-LA-LA

JA-LA-LA-LA-LA

Hondester, Hondester, Hondester -ster -ster

Niet de besten, maar wel de geksten

En we zijn voor niemand bang! 

Hondesterfoto.jpg

Onze sponsoren