Adviseur bij Tender People

Vacature: Adviseur bij Tender People (afstudeeropdracht mogelijk!)

Tender_People.jpg

Wil jij bijdragen aan een beter Nederland?

Ben jij lid van Sirius en sta jij (bijna) aan het begin van je carrière? Wil jij échte impact maken en sta je te popelen om jouw steentje bij aan een mooier en beter Nederland? Dan nodigen we je uit om bij ons een kop koffie te komen drinken!

Bij Tender People krijg je alle gelegenheid om kennis en kunde op te doen en deze in te zetten voor onze klanten in het publieke domein. Hieronder vallen onder meer Top 4 gemeenten van Nederland, universiteiten en waterschappen. Je komt terecht in een leuk team. Er wordt hard gewerkt in een goede sfeer waarin absoluut ruimte is voor humor.

Over de functie

Samen met een senior collega werk je aan verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers. Je krijgt snel veel eigen verantwoordelijkheid, maar de senior zal je goed begeleiden en helpen waar nodig. Je wordt opgeleid tot een breed georiënteerde adviseur.

Wij begeleiden aanbestedingstrajecten in alle soorten en maten en zijn expert op aanbestedingen voor IT en openbare ruimte/bouw. Ook besteden we diverse dienstverlening aan, zoals  bijvoorbeeld communicatie, maar ook technische diensten en leveringen, evenals flexibel personeel.

Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bieden we je inhoudelijke trainingen, een zeer ruim opleidingsbudget en natuurlijk coaching on the job aan. Naast kennis van het vak schenken we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Over jou

Je bent sociaal en kunt goed overweg met alle medewerkers binnen een organisatie, van huismeester tot directeur. Je bent gedreven om de opdrachtgever echt verder te helpen. Je bent ondernemend en pakt kansen aan, maar vraagt om hulp wanneer dat nodig is. We vinden het belangrijk dat je nieuwsgierig bent en vooruitdenkt om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Parttime werken behoort tot de mogelijkheden.

Verder bezit je de volgende competenties:

· HBO/WO-opleiding;

· Sociale en communicatieve vaardigheden;

· Overtuigingskracht;

· Nieuwsgierigheid;

· Gezonde dosis humor;

· Stressbestendigheid.

Wat we bieden

Wij bieden jou een functie waarin je onder goede begeleiding het vak kunt leren. Je komt terecht in een gezellig team. Op vrijdagmiddag sluiten we graag af met een drankje. Verder kun je van ons het volgende verwachten:

- Afwisseling door verschillende projecten en opdrachtgevers;

- Veel leren in korte tijd door middel van een uitgebreid opleidingstraject;

- Marktconform salaris

- Een ruim opleidingsbudget;

- Laptop, smartphone en een NS Business card.

- Een vast contract bij goed functioneren en baanzekerheid op lange termijn

- Lekkere koffie


Over Tender People

Tender People is een adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in aanbestedingstrajecten voor de publieke sector. De focus daarbij ligt op het pragmatisch begeleiden van Europese aanbestedingen op het gebouw van Bouw en ICT. Onze adviseurs zijn niet fulltime gedetacheerd bij opdrachtgevers. In plaats daarvan werken zij projectmatig bij ministeries,  grote gemeenten, waterschappen, onderwijsinstellingen en andere publieke instellingen.

Ons hechte team bestaat uit junior, medior en senior adviseurs. Daarnaast worden we ondersteund door een netwerk van zzp’ers die als associate aan ons verbonden zijn. Flexwerken behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. We hechten er tegelijk waarde aan om elkaar regelmatig te zien op ons kantoor in Utrecht.

Enthousiast?

Heb je nog vragen en wil je geheel vrijblijvend wat meer informatie. Bel/app Harm Dijkstra op nr. 0683254707 of stuur een mail naar harm.dijkstra@tenderpeople.nl

Lijkt het jou een mooie uitdaging en heb jij het in je om bij verschillende opdrachtgevers te werken aan een mooier Nederland? Stuur je cv met motivatiebrief naar harm.dijkstra@tenderpeople.nl. We laten je dan snel weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek!

Wij streven naar diversiteit binnen de organisatie. We nodigen uitdrukkelijk kandidaten die hier een bijdragen aan kunnen leveren uit om te solliciteren. De vacature staat open voor iedereen met de juiste motivatie!

NB: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Parttime uren: 32-40 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Aanvullende betalingen:

  • 13e maand
  • Bonusregeling
  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Werk vanuit huis
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Flexibele werkuren
  • Kerstpakket
  • Pensioen
  • Vrijdagmiddagborrel

Our sponsors