Jonge Consultant Hieroo

Kom werken als Jonge Consultant bij Hieroo

Functieomschrijving

Het Hieroo traineeship is de meest betekenisvolle start van je carrière! Tijdens ons tweejarig traineeship vlieg jij uit naar verschillende organisaties in de stadsregio voor uitdagende opdrachten. Daarnaast krijg je de kans om je volop te focussen op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en heb je op het Hieroo-kantoor altijd een vaste basis waar jij en je Hieroo collega’s werken aan sociale impact. Zo werken we samen aan een betere stad van morgen.

Wat bieden wij?

 • Uitdagende consultancy opdrachten bij organisaties in je eigen stad en regio waarbij je verschillende bedrijfsculturen en sectoren leert kennen. Als Jonge Consultant leer je waar jouw krachten liggen, hoe je professioneel kunt handelen in verschillende rollen en krijg je de mogelijkheid om binnen projecten en organisaties het verschil te maken met jouw steeds verder ontwikkelde vaardigheden. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij het LUMC of ontdek de verzekeringssector bij Nationale Nederlanden, lees hier meer over alle opdrachten die we doen.
 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van een opleidingstraject speciaal ontwikkeld voor consultants die aan het begin van hun carrière staan. Deze worden verzorgd door opleidingsinstituut Sioo, Gallup CliftonStrengths en Presencing Institute. Je volgt 8 bootcamps van 2,5 dag over onderwerpen zoals veranderkunde en projectmanagement. Lees hier meer over één van de trainingen in het curriculum. Daarnaast heb je iedere maand een mentorgesprek met de Lead van jouw vestiging om stil te staan bij je ontwikkelingen.
 • Bouwen aan een netwerk van Young Professionals die wonen en werken in dezelfde stad. Een belangrijk onderdeel hiervan is het organiseren van MeetUps gericht op relevante lokale thema’s waar jij en andere starters mee te maken hebben. Denk hierbij aan thema’s als ondernemerschap, kansenongelijkheid in het onderwijs of landbouw in de stad.
 • Sociale Impact maken door samen met jouw Hieroo collega’s te werken aan Community Challenges: sociale innovatieprojecten in de stad. Hierbij werken we vanuit Theory U. Theory U is wereldwijd een sterk groeiende methodologie voor het realiseren van ingrijpende veranderingen in een complexe en niet-maakbare omgeving. Lees hier meer over één van onze community challenges. 
 • Goede arbeidsvoorwaarden als een eigen fiets, laptop, BYOD-vergoeding en 25 vakantiedagen
 • Dit alles doe je binnen het Hieroo team: een groep van betrokken en gedreven starters die in hun eigen stad en omgeving het verschil willen maken.

Nieuwsgierig naar meer? Lees hier over het traineeship, de eerste stappen van een jonge consultant en over de visie van onze directeur over sociaal ondernemen.

Functievereisten

Wij zoeken:

 • Iemand met een afgeronde HBO- of WO-opleiding. Wij staan voor elke studierichting open.
 • Een scherpe en analytische blik, gericht op verbeteringen en veranderingen binnen organisaties.
 • Een starter die niet bang is om zichzelf te laten zien, die durft te doen en vrij kan denken: jouw bijdrage is essentieel!
 • Een frisse toevoeging aan ons team, die verscheidenheid brengt binnen Hieroo, nieuwe ideeën kan inbrengen en betrokken is. Uiteindelijk kunnen we alleen samen complexe verbeteringen realiseren.
 • Een nieuwsgierig en leergierig persoon, die ervoor open staat om zichzelf te ontwikkelen.
 • Omdat wij dé lokale consultant zijn, zoeken we iemand die duidelijke affiniteit heeft met de betreffende stad waarvoor die solliciteert.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden: betrokken, oprecht, doen, vernieuwend en vrij? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Hieroo collega!


Hieroo staat voor een open cultuur waarin iedereen zich thuis voelt, met oprechte aandacht voor elkaar en onze opdrachtgevers. Vanuit onze kernwaarden hechten we veel waarde aan inclusiviteit, diversiteit en creëren van gelijke kansen. Daarom nodigen we kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren naar deze functie.


Wil jij per 1 september Jonge Consultant worden bij Hieroo?
Op al onze Hieroo vestigingen in Amsterdam, Groningen, Den Haag/Leiden, Rotterdam, Utrecht, Twente en Zwolle starten op 1 september nieuwe groepen. Wil jij daar onderdeel van uitmaken? Solliciteer dan uiterlijk zondag 5 juni door het sturen van je CV en je motivatie. 


Je motivatie kun je met ons delen via een motivatiebrief of via een videopitch (max. 90 seconden). Geef in deze motivatie in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:

 1. Waarom moeten wij jou niet laten lopen?
 2. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
 3. Voor welke consultancy-opdracht (organisatie en/of functie) mogen wij jou wakker maken?


Mocht naar aanleiding van je sollicitatie een positief vervolg komen dan nodigen we graag uit voor het assessment. Hieronder per vestiging de datum van het assessment: 

 • Groningen, Twente & Zwolle: dinsdagochtend 7 juni
 • Utrecht: woensdagmiddag 8 juni 
 • Rotterdam: donderdagochtend 9 juni 
 • Amsterdam: vrijdagochtend 10 juni
 • Den Haag/Leiden: woensdag 15 juni


Meer informatie?
Wil je eerst nog meer beeld krijgen hoe het is om bij Hieroo te werken? Stuur een mailtje naar hallo@hieroo.nl en we beantwoorden je vragen graag!

Of check onze FAQ pagina op de website. Daar vind je ook al veel antwoorden over werken bij Hieroo.Solliciteer hier

Our sponsors