🇳🇱 Snijzaal

About this event

Category
Educational
Organizer
ExCie GZW
Date and time
Dec 7, 2022 11:00 - 15:00
Location
Rotterdam

🇳🇱 Snijzaal

Hee mede-GZW’ers,

Wegens groot succes vorig jaar hebben we dit jaar weer voor jullie een uitstapje naar de snijzaal in Rotterdam geregeld! We zullen met z’n allen de trein instappen om vervolgens om 11:00 in Rotterdam te zijn en een interessante middag te beleven. We gaan daar de anatomie van het menselijk lichaam bestuderen. Tijdens deze excursie wordt er onder begeleiding gekeken naar verschillende preparaten, en staat de begeleider klaar voor het beantwoorden van al jouw vragen. Dus ben jij nou al jaren nieuwsgierig naar hoe bijvoorbeeld de hersenen, de baarmoeder of het zenuwstelsel er van binnen uit zien, dit is jouw kans! 

Dit is een hele mooie mogelijkheid om wat meer te weten te komen over het menselijk lichaam en zeker ook heel handig voor verschillende vakken, zoals anatomie. (Dus zeker voor de eerstejaars die deze module dit vak volgen is de excursie super interessant!)

De snijzaal excursie is van 11:00 tot 15:00 en zal plaatsvinden op woensdag 7 december. De kosten hiervoor zijn een eigen bijdragen van €10,-tot maximaal €15,-, de vervoerskosten zijn voor jullie zelf en er is geen lunch inbegrepen.

Er is een maximale capaciteit aan studenten die mogen deelnemen, dus meld je vooral snel aan! De excursie wordt opgedeeld in twee groepen van maximaal 23 studenten per groep (Groep 1: 11:00-13:00, Groep 2: 13:00-15:00), mocht je nou voorkeur hebben voor een groep geef dat dan aan bij de aanmelding. De deadline voor het aan- en of afmelden is woensdag 30 november, bij een afmelding na 30 november zullen helaas kosten in rekening worden gebracht. 

Bij vragen kan er contact worden opgenomen met Rogier Krom (r.f.h.krom@student.utwente.nl) of Manette Blankendaal (m.n.a.blankendaal@student.utwente.nl). 

Groetjesss de ExCie GZW

Participants

Please login to view all participants

Our sponsors